Oferta

Nasze Menu

Dodatki

  1. Ziemniaki pieczone cząstki

    ziemniaki, przyprawy
  2. Ziemniaki piure

    ziemniaki
  3. Gnochi z pesto

    Pesto
  4. Kasza bugur

    Kasza
  5. Pęczoto z warzywami

    Warzywa
  6. Rizotto z grzybami

    Grzyby
Dodatki
Zupy

Zupy

  1. Rosół z makaronem

    Makaron
  2. Zupa żurek na podgrzybkach

    Podgzybki
  3. Zupa z soczewicą pomidorami warzywami korzeniowymi

    Soczewica, pomidory
  4. Zupa krem pomidorowy z bazylią

    pomidory
  5. Zupa krem z białych jarzyn z chrupiącym beconem

    becon
  6. Zupa krem z dyni z mleczkiem kokosowym

    dynia, mleczko kokosowe
  7. Zupa krem porowy z oliwą suszonych pomidorów

    por, suszone pomidory

Przekąski

  1. Jaja faszerowane musem z szynki i musem z łososia

  2. Tatar wołowy z piklami

  3. Tatar z łososia

    z ogórkiem zielonym. kaparami, szczypiorkiem, suszony pomidor
  4. Polędwiczka wieprzowa z grilowanymi warzywami w pesto

  5. Polędwiczka wieprzowa faszerowana musem chrzanowym

  6. Pierś kaczki carpacio z pomarańczą,chatnej z ananasa na rucoli

  7. Tymbaliki z ozorków

  8. Tymbaliki z łososia

  9. Tortilla

    z warzywami grilowanymi, mozarellą, kurczakiem wędzonym, łososiem wędzonym
  10. Roladki z szpinaku z łososiem wędzonym

  11. Roladki z ciasta francuskiego

    z szynką, szparagami, suszonym pomidorem
  12. Mix serów coctajlowych

  13. Pstrąg faszerowany łososiem

  14. Rosti ziemniaczane

    z łososiem wędzonym i twarogiem
  15. Bruszeta

    z pieczoną papryką, tapenadą oliwek czarnych ziellonych z karczochami
  16. Pieczone mięsa i dojrzewające z humusem i tapenadą

  17. Sałatka

    selera naciowego kurczaka wędzonego,papryki,sos cytrusowy
  18. Sałatka

    kalafiora,karczochów.oliwki.papryki .groszek zielony. cukinia
  19. Sałatka makaronowa

    z pesto z grilowaną cukinią i suszonym pomidorem
  20. Sałata

    z pieczoną papryką,pomidorkami schery,ser parmezan,sos balsamico
  21. Sałatka

    pieczoną gruszką,orzechami,ser wędzony twaróg
  22. Mix sałatek

    zczerwonej kapusty. białej kapusty, mizeria
Przekąski
Dania główne

Dania główne

  1. Pierś kurczaka w parmezanie

  2. Tradycyjny kotlet schabowy

  3. Pierś kurczaka faszerowana serem mozarelą sos figowy

  4. Udo kaczki pieczone podane z sosem jabłkowo-porzeczkowym

  5. Zrazy z schabu wieprzowego nadziewane warzywami,beconem sos własny

  6. Udziec z indyka z sosem pomidorowo-paprykowy

  7. Perliczka faszerowana sos morelowy

  8. Kurczak faszerowany sos pieczarkowy

  9. polędwiczka wieprzowa pieczona w niskiej temp.

    owinięta beconem, sos kremowy, zielony pieprz
  10. Policzek wołowy w sosie czerwonego wina z warzywami

  11. Gołąbki sos pomidorowy

  12. Sum w łusce ziemniaczanej sos biała cebuli

  13. Pstrąg łososiowy pesto bazyliowym z salsą pomidorową

  14. Sandacz sos porowy

  15. Owoce morza

    kalmary, małrze, krewetka sos mleczka kokosowego

Desery

  1. Ptysie z musem śmietankowym

  2. Sernik z musem białej czekolady

  3. Brałni czekoladowe

  4. Mus z mango

  5. Mus z czarnych porzeczek

  6. Mus białej czekolady z cytrusami i malinami

  7. Mus karmelowy

  8. Tiramizu

  9. Ciasto marchewkowe kremem serowym

  10. Beza z kremem mascarbone z konfiturą morelowy

  11. Panacotta

  12. Krem brulee

  13. Owoce sezonowe

  14. Napoje

    gazowane, niegazowane, soki, kawa, herbata

Desery

Kontakt

Radzymin, ul. Wołomińska 16

rezerwacja@salablanka.pl

Czas pracy

Sala czynna tylko po wcześniejszym uzgodnieniu terminu

Zarezerwuj salę

Zarezerwuj już dziś salę na Twoją uroczystość!

tel. 691-053-503

Znajdź nas